Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κουφοντίνας: Δεν τελειώνει με τον Ε.Α. η ένοπλη δράση

Κουφοντίνας: Δεν τελειώνει με τον Ε.Α. η ένοπλη δράση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.05.2010 | 10:12
Πρώτη δημοσίευση: 01.05.2010 | 10:12

Με τον “Επαναστατικό Αγώνα” άνοιξε ένας νέος κύκλος πραγματικής νέας τρομοκρατίας, εκτιμά ο φυλακισμένος για τη 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας μιλώντας στη Real News. Ο ίδιος αναφέρει ότι η ένοπλη δράση οργανώσεων δεν θα σταματήσει με την εξάρθρωση του Ε.Α. ενώ διαψεύδει ότι υπήρξε καθοδηγητής της οργάνωσης.

Ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Κουφοντίνας αναφέρει ότι “στα θηριώδη μαύρα τζιπ της αστυνομίας δεν θα μπουν ποτέ τα λαμόγια που λεηλάτησαν τη χώρα”, ενώ αναφέρει ότι με τις συλλήψεις για τον Ε.Α. δεν τελειώνει η ένοπλη δράση. 

“Ας μη βιαστούμε να μιλήσουμε για το τέλος των ενόπλων οργανώσεων. Μόνο οι ίδιες μπορούν να μιλήσουν γι'αυτό. Για εκείνο που σίγουρα μπορούμε να μιλάμε είναι η διεύρυνση ενός χώρου πολύμορφης επαναστατικής δράσης. Η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη του είναι αυτό που βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό”, λέει. 

Όσον αφορά το αν ο ίδιος υπήρξε καθοδηγητής του Ε.Α. αναφέρει ότι “γνωστός “ανατροπέας” της δημοσιογραφίας, μίλησε τηλεοπτικά για τον “περιβόητο Κουφοντίνα” που καθοδηγούσε τον Επαναστατικό Αγώνα”. “Αν αυτή η διαρροή από τα υψηλά πατώματα του υπουργείου ΠΡΟ -ΠΟ ήταν διασκεδαστική για μένα, κάποιες άλλες διαρροές από το ίδιο λούκι δεν είναι” αναφέρει.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο