Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρανίου τόπος το κέντρο μετά τα επεισόδια! – Απίστευτες εικόνες καταστροφής

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Εικόνες καταστροφής για ακόμη μια φορά στο κέντρο είναι το αποτέλεσμα της επιχείρησης των αστυνομικών να… περιορίσουν τους αντιεξουσιαστές στην περιοχή των Εξαρχείων. Οι κουκουλοφόροι πάντως μόνο… περιορισμένοι δεν ήταν όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα.

Ως και ένας 13χρονος είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Οι κουκουλοφόροι ήταν αποφασισμένοι να παραδώσουν τα πάντα στις φλόγες. Επιχείρησαν να κάψουν ένα σούπερ μάρκετ, ένα περίπτερο, ως και ένα διαμέρισμα πετώντας μολότοφ σε ένα μπαλκόνι…

Αυτοκίνητα καμμένα, πεζοδρόμια κατεστραμμένα, είσοδοι πολυκατοικιών σπασμένες για να μετατραπούν τα μάρμαρα και οι πέτρες σε πολεμοφόδια, ενώ οι βάνδαλοι ξέσπασαν και στα φανάρια των δρόμων.

Οι βόμβες μολότοφ μετέτρεψαν σε… παλιοσίδερα πολλά αυτοκίνητα, ενώ οι νεαροί χρησιμοποιούσαν τους κάδους των απορριμάτων ως οδοφράγματα παραδίδοντάς τους στις φλόγες. 

Οι αντιεξουσιαστές χρησιμοποιούσαν λοστούς και σίδερα ως “όπλα” αλλά και για να σπάσουν πεζοδρόμια και εισόδους πολυκατοικιών για… πολεμοφόδια

 

Οι κουκουλοφόροι σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται μάλιστα ότι επιχείρησαν να κάνουν και πλιάτσικο σε καταστήματα προσπαθώντας να παραβιάσουν τα ρολά.

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζουν σήμερα οι δρόμοι των Εξαρχείων, μάταια τα συνεργεία του δήμου προσπαθούν να καθαρίσουν.

Στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων μπήκε και ένα περίπτερο, ενώ από τη μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε τα φανάρια των δρόμων.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 13 συλλήψεις ατόμων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας αλλοδαπός, αλλά και έξι ανήλικοι. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε