Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Έρχονται νέες καταγγελίες για εκπαιδευτικούς - παιδεραστές

Κρήτη: Έρχονται νέες καταγγελίες για εκπαιδευτικούς - παιδεραστές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.12.2011 | 11:09
Πρώτη δημοσίευση: 24.12.2011 | 08:55

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο ο 50χρονος καθηγητής και προπονητής στίβου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του λίγο μετά τη σύλληψη του, κατηγορούμενος για τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων αθλητριών του.

Εν τω μεταξύ οργιάζουν οι φήμες για νέες υποθέσεις παιδεραστίας. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε ότι το τελευταίο 20ημερο γίνονται αποδέκτες ανεπίσημων πληροφοριών για τη νοσηρή δράση εκπαιδευτικών και προπονητών τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στο Ηράκλειο.

«Ωστόσο με φημολογίες μόνο, δεν μπορούμε να κάνουμε συλλήψεις. Χρειάζονται συγκεκριμένες καταγγελίες για να ξεκινήσει η έρευνα. Διαφορετικά τα χέρια μας είναι δεμένα. Και αυτή είναι και μία μορφή έκκλησης. Αν υπάρχουν τέτοια «κρούσματα», θα πρέπει οι γονείς να εμπιστευτούν την Αστυνομία και να μιλήσουν για να σταματήσει η αρρωστημένη δράση αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι θα πρέπει να απομονωθούν».

Τόσο στην περίπτωση του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη όσο και στην υπόθεση του 50χρονου καθηγητή, οι έρευνες των αστυνομικών και των εισαγγελικών Αρχών ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες παιδιών.

Πηγή: Cretalive   Διαδώστε αυτό το άρθρο