Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κτηνωδία σε σχολείο της Καβάλας! Βασάνισαν μέχρι θανάτου κουταβάκι

Επικηρύχτηκαν οι ένοχοι από τον τοπικό ζωοφιλικό σύλλογο. Ως δράστης του βασανισμού φέρεται ο μαθητής ενός άλλου σχολείου που… έπαιζε χτυπώντας το κουτάβι με μια βέργα γεμάτη καρφιά.

Πάγωσαν όλοι στο 2ο Λύκειο της Καβάλας. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, στη διάρκεια της 7ης ώρας του μαθήματος.

Το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε να ψυχορραγεί, κουρνιασμένο κάτω από ένα παγκάκι στο προαύλιο του σχολείου και ειδοποιήθηκε από μαθητές ο καθηγητής της γυμναστικής, που λίγο νωρίτερα είχε τελειώσει το μάθημα.

Ο τελευταίος διαπίστωσε πως είχε χτυπηθεί και αιμορραγούσε στον λαιμό από πληγές που είχαν προκληθεί από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Σε μια πρόχειρη έρευνα, μαθητές δήλωσαν πως είδαν κάποια παιδιά να κυνηγούν το σκυλάκι με ένα ξύλο, από το οποίο προεξείχαν καρφιά, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσουν. Μεσολάβησε η επέτειος του Πολυτεχνείου, που το σχολείο ήταν κλειστό, και χθες το πρωί, στη διάρκεια της προσευχής, ο διευθυντής του Α. Αργυροφθαλμίδης κάλεσε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να το αναφέρει στον ίδιο στο γραφείο του.

“Ηρθαν πολλά παιδιά και μου είπαν πως είδαν έναν εξωσχολικό μαθητή άλλου σχολείου να περιφέρεται πρώτα στην είσοδο του σχολείου και στη συνέχεια να κυνηγάει με μια βέργα το άτυχο σκυλάκι. Το όνομα που μου ανέφεραν το έχω δώσει στην αστυνομία”, είπε στο “Εθνος” ο τελευταίος. “Είναι ένα συμβάν ιδιαίτερα λυπηρό, που με κάνει να ντρέπομαι. Προσβάλλει την περιοχή μας”, πρόσθεσε.

Πηγή “Το Έθνος”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε