Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και οι ρυθμίσεις θα αρχίσουν από τις 15:00.

Λόγω της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του πολιτικού κόμματος ΣΥ.ΡΙΖ.Α, στην πλατεία Ομονοίαςτην Πέμπτη 14.6.2012, θα πραγματοποιηθεί προσωρινήδιακοπή της κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση τηςστάσης και στάθμευσης των οχημάτων από την 15.00΄ ώρα έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αθηναίων, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και σταδιακά:

– Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδούΣοφοκλέους και Πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Πλατείας Ομονοίας και Χαλκοκονδύλη και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Κολωνού και της Πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ τηςΧαριλάου Τρικούπη και της Πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε