Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.07.2012 | 23:10

Λόγω εργασιών συντήρησης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού, περιοχής Δήμων Βριλησσίων και Χαλανδρίου, ως ακολούθως:

α) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, στις 30, 31-7-2012, καθώς και στις 1, 2-8-2012, κατά τις ώρες 01.00΄ έως 06.00΄.

β) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στις 2, 3 και 4-8-2012, κατά τις ώρες 01.00΄ έως 06.00΄.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται με εκτροπή άνωθεν της σήραγγας Βριλησσίων και μέσω της παράπλευρης οδού του πάρκου (οδός Αττικής) και επανείσοδο στην Αττική Οδό από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης, χωρίς δεύτερη καταβολή διοδίων (οι σταθμοί θα παραμένουν σε λειτουργία, αλλά χωρίς να χρεώνουν διόδια για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων), ως εξής:

α) Στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, η επανείσοδος των οχημάτων στην Αττική Οδό θα γίνεται από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Ανατολικά.

β) Στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, η επανείσοδος των οχημάτων στην Αττική Οδό θα γίνεται από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook