Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω ασφαλτόστρωσης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.08.2012 | 20:25
Πρώτη δημοσίευση: 02.08.2012 | 20:24

Θα ισχύσουν σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Δείτε ποιες ώρες.

Απο απόψε μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνονται εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα, και θα πραγματοποιείται προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικούς άξονες, των Δήμων Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Αθηναίων και Καλλιθέας. Οι ρυθμίσεις δεν θα ισχύουν Παρασκευή και Σάββατο.

α) Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της στάσης λεωφορείων "Φλοίσβος" έως τη Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 07.00΄.

β) Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Αλίμου έως την οδό Πικροδάφνης - Έλλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 07.00΄.

γ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάληρο, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες αργίες, καθώς και τις παραμονές αυτών, οπότε το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.

δ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αμβρ. Φραντζή έως την οδό Δημητρακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάληρο, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

ε) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Καλλιρρόης έως την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

στ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αμβρ. Φραντζή έως την οδό Λυσικράτους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες αργίες, καθώς και τις παραμονές αυτών, οπότε το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.

ζ) Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλατείας Ομονοίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Στα τμήματα από Μενάνδρου έως Δεληγιώργη και από Σωκράτους έως Μενάνδρου (λωρίδα αποκλειστικής κυκλοφορίας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο κατά τις ώρες 00.30΄ έως 05.00΄.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται σε 40 χλμ./ ώρα στην περιοχή των έργων.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο