Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

«Κύμα» στο Facebook για την τιμωρία των υπευθύνων

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2010 | 19:51
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2010 | 19:51

Το δικό τους τρόπο να διαμαρτυρηθούν βρήκαν χιλιάδες χρήστες του Facebook και του Twitter, που ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Στο Facebook δημιουργήθηκε σελίδα όπου 2.000.000 χρήστες ζητούν την άρση της βουλευτικής ασυλίας και προτρέπουν όσους γίνονται μέλη να μαζέψουν υπογραφές. Σε διάστημα πέντε ημερών, από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα, συγκεντρώθηκαν 106.992 υπογραφές. 

Group 2 - "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα"
Group 2 - "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα"

Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είναι μόνο οι χρήστες από την Ελλάδα που ζητούν να αρθεί η βουλευτική ασυλία ώστε οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν χρήστες και από το εξωτερικό, που γίνονται μέλη του group και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους. 

Group 3 - "Κρεμάστε στο Σύνταγμα τους καταχραστές δημοσίου χρήματος"
Group 3 - "Κρεμάστε στο Σύνταγμα τους καταχραστές δημοσίου χρήματος"

Τα δεκάδες group που δημιουργούνται στο Facebook είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης. Οι νέοι δεν έχουν λεφτά να βρουν και αντ' αυτού βρίσκουν διέξοδο και οδό έκφρασης στο διαδίκτυο.

Group 4 - "Στάση πληρωμών πάντού"
Group 4 - "Στάση πληρωμών πάντού"

Μέσω των σελίδων αυτών, μάλιστα, οργανώνουν πορείες διαμαρτυρίας και ζητούν επιτακτικά κάποιος να πληρώσει, αλλά όχι οι πολίτες! 

Group 5 - "Υπογραφές για αγωγές κατά υπουργών"Group 5 - "Υπογραφές για αγωγές κατά υπουργών"
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  2. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  3. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  4. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  5. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  6. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook