Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κύπρος: Αστυνομικός έβγαλε πιστόλι για να επιβάλει την τάξη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δεν δίστασε να βγάλει το υπηρεσιακό του πιστόλι και να πυροβολήσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 

Στο τσακ πρόλαβε τα χειρότερα ένας αστυνομικός που περνούσε τυχαία από ένα μπαράκι. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ στην Λευκωσία.
 
Συγκεκριμένα ένας άντρας ενώ διασκέδαζε σε μπαράκι με τη σύζυγό του και την νύφη του έγινε έξω φρενών με συμπεριφορά ενός ομογενή. Εισπράττοντας τη συμπεριφορά του ως σεξουαλική παρενόχληση επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον νεαρό ομογενή με αποτέλεσμα να γίνει καβγάς μεταξύ των δύο.
 
Μετά το επεισόδιο ο ομογενής με την παρέα του μπήκαν στο αγροτικό αυτοκίνητο τους και κινήθηκαν προς την παρέα του Κυπρίου για να τους παρασύρει με το όχημά του. Αστυνομικός που αντιλήφθηκε τις άγριες διαθέσεις του οχήματος έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και έριξε δυο προειδοποιητικές ρίψεις στον αέρα για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
 
Βλέποντας όμως ότι δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και ότι ο οδηγός τον αγνόησε παντελώς, ξαναβγάζει το υπηρεσιακό του πιστόλι και πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκινήτου προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα.
 
Αμέσως ειδοποίησε το τμήμα όπου ήρθε και μάζεψε τους θερμόαιμους άνδρες και τους πήγαν στο τμήμα. Ο ίδιος ο αστυνομικός πήρε συγχαρητήρια για την στάση του αφού έτσι απέτρεψε τα χειρότερα έστω και αν αναγκάστηκε να πυροβολήσει όχι όμως πολίτες!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε