Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίγες νεφώσεις και παγετός πρωί και βράδυ

Λίγες νεφώσεις και παγετός πρωί και βράδυ

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με αραιές νεφώσεις στα νότια. Παγετό θα έχει στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες και τη νύχτα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από -02 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και την θερμοκρασία να αγγίζει από τους 08 έως του 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινέ ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο τη σελίδα του Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε