Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λίντζαραν και χτύπησαν ποδηλάτη που μούτζωσε τον Γ. Παπανδρέου - Βίντεο

Λευτέρης Σουχαϊμπ | souhaib@newsit.gr
Λίντζαραν και χτύπησαν ποδηλάτη που μούτζωσε τον Γ. Παπανδρέου - Βίντεο
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 05.05.2012 | 19:50
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2012 | 21:50

Παρών στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο κ. Παπανδρέου ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου.

Μετά το τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να μεταβεί μέχρι το κτίριο της Βουλής με τα πόδια, πάντα βέβαια συνοδευόμενος από τους άντρες ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του προς τη Βουλή, οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ τον πλησίαζαν, τον χαιρετούσαν και του έλεγαν καλή επιτυχία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός με ένα πλατύ χαμόγελο τους ευχαριστούσε για τη στήριξη.Εκείνη ακριβώς την ώρα, από την απέναντι πλευρά του δρόμου κατέβαινε ένας ποδηλάτης, ο οποίος όταν είδε τον κόσμο να επιδοκιμάζει τον κ. Παπανδρέου, σταμάτησε το ποδήλατο, μούτζωσε τον πρώην πρωθυπουργό και καταφέρθηκε εναντίον των οπαδών του ΠΑΣΟΚ.Μία μερίδα κόσμου τότε, πλησίασαν τον ποδηλάτη και λίγο έλλειψε να τον λιντζάρουν. Τελικά όμως παρενέβησαν περαστικοί που τον γλίτωσαν και τον φυγάδευσαν τον ένθερμο ποδηλάτη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Με τραγούδια ο Βενιζέλος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για σταθερότητα
Λευτέρης Σουχαϊμπ
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο