Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ληστείες και επιθέσεις στο Λεκανοπέδιο

Ληστείες και επιθέσεις στο Λεκανοπέδιο

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων στο δρόμο το τελευταίο 24ωρο.

 

Στο Παλαιό Φάληρο το πρωί του Σαββάτου, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και δύο κατσαβιδιών τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Αφού τραυμάτισαν τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, αφαίρεσαν από το ταμείο 150 ευρώ. 

Στην Ακρόπολη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αθηνάς, τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν σε περαστικό και του πήραν τσάντα που κρατούσε, η οποία περιείχε 220 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Στον Κολωνό, δύο αλλοδαποί 22 και 29 ετών συνελήφθησαν γιατί επιτέθηκαν σε γυναίκα παλαιστινιακής καταγωγής και της αφαίρεσαν την τσάντα της. 

Το απόγευμα της Παρασκευής στο Μοσχάτο δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο. 

Στο Νέο Κόσμο, το βράδυ της Παρασκευής άγνωστος μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου πήρε από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Επίσης, στον Κολωνό, οκτώ Πακιστανοί συνελήφθησαν γιατί σε έλεγχο που έγινε στην αποθήκη που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.700 κλεψίτυπα CD, 413 DVD – εκ των οποίων 94 με πορνογραφικό υλικό – και 400 τυπωμένα εξώφυλλα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε