Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ληστές οπλισμένοι και αποφασισμένοι να σκοτώσουν!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δυο ληστείες, η μία στην Αθήνα και η άλλη στην Πάτρα πάγωσαν το αίμα

όσων έτυχε να βρίσκονται εκεί γύρω από την αγριότητά τους.

‘Ωρα 08.30 Κάτω Αχαγιά.

Τέσσερις ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισβάλλουν στα ΕΛΤΑ.

Το υποκατάστημα μετά την ληστεία

Την ώρα που βγαίνουν από το υποκατάστημα γίνονται αντιληπτοί από αστυνομικό της ομάδας Ζ, ο οποίος προσπαθεί να τους εμποδίσει.

Οι ληστές δεν διστάζουν να σηκώσουν τα όπλα και πυροβολούν εναντίον του.
Ο αστυνομικός τραυματίζεται στο μηρό. Οι ληστές στην κυριολεξία γάζωσαν και διπλανό ξενοδοχείο στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Τίποτα δεν γλύτωσε από τις σφαίρες των ληστών

Ώρα 11:20 κέντρο Γλυφάδας

‘Εξι ληστές σαν εκπαιδευμένοι “κομάντο” έδρασαν στο κέντρο της Γλυφάδας μέρα μεσημέρι.
Στις 11:20 έφτασαν με τρεις μηχανές στην είσοδο του κοσμηματοπωλείου στην οδό Αρτέμιδος και πριν κανείς καταλάβει το παραμικρό εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο κατάστημα.
Οι τέσσερις κρατούσαν πιστόλια και ο πέμπτος ένα αυτόματο όπλο τύπου “ούζι” στη θέα των οποίων πελάτες και υπάλληλοι πάγωσαν.
Με κοφτές φράσεις ο ένας έδινε εντολές στους συνεργούς του να αδειάσουν βιτρίνες και προθήκες επιτηρώντας παράλληλα τους υπαλλήλους για να μη σημάνουν το συναγερμό.
Μέσα σε μερικά μόνο λεπτά κατάφεραν να αδειάσουν κυριολεκτικά όλο το κοσμηματοπωλείο, αρπάζοντας κοσμήματα αξίας τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Με γρήγορες κινήσεις οι πέντε δράστες βγήκαν από το κατάστημα και πήγαν στο σημείο όπου περίμενε ο συνεργός τους με τις μηχανές.
Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τις τρεις μηχανές εγκαταλελειμμένες μερικά στενά πιο κάτω.
Στις 12:00 ένα περιπολικό της άμεσης άμεσης δράσης εντόπισε στην περιοχή του Φαλήρου ένα άτομο να κινείται ύποπτα, μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και τον προσήγαγαν για να δουν αν έχει σχέση με τη ληστεία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε