Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ληστρικές επιδρομές μέρος… δεύτερον

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ληστρικές επιδρομές σε ζαχαροπλαστείο, φαρμακείο και ληστείες του δρόμου, διαδραματίστηκαν μεταξύ άλλων περιστατικών στους δρόμους της Αττικής και της επαρχίας.

Έδεσαν και φίμωσαν 75χρονο μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη για να πάρουν 7 πίνακες ζωγραφικής. Κάτι ανάλογο υπέστη 55χρονη στον Αγ. Δημήτριο με τους δράστες να αρπάζουν χρηματοκιβώτιο με λίρες. Άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι 90χρονου στην Παλλήνη και του πήραν ένα κυνηγετικό όπλο από την ντουλάπα του και μια… μπανιέρα από την αυλή. «Μαϊμού» αστυνομικοί με στολές χτύπησαν και λήστεψαν 66χρονο οδηγό στον Πειραιά.

Στην οδό Δοϊράνης 26 στην Κυψέλη δύο άγνωστοι, πιθανόν αλλοδαποί μπήκαν από την κεντρική είσοδο σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία τον 75χρονο ιδιοκτήτη και άρπαξαν 7 πίνακες ζωγραφικής μικρής χρηματικής αξίας και βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων.

Στην οδό Βάλτου 83 στον Αγ. Δημήτριο τρεις άγνωστοι μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την 55χρονη ιδιοκτήτρια και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσές λίρες. Την ίδια ώρα στην οδό Κέας 2 στην Παλλήνη, ένας 90χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την μονοκατοικία που διαμένει, άρπαξαν ένα κυνηγετικό όπλο από την ντουλάπα του σπιτιού και μια μπανιέρα που ήταν στην αυλή του σπιτιού.

Στο μεταξύ ένας 66χρονος συνταξιούχος που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στη Λ. Σχιστού στο Πέραμα κατήγγειλε ότι δύο άτομα που φορούσαν μπλε στολές και επέβαιναν σε γαλάζιο αυτοκίνητο, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς τον κάλεσαν να σταματήσει προκειμένου να τον ελέγξουν. Κατά τη διάρκεια του δήθεν ελέγχου του άρπαξαν τσάντα που περιείχε περίπου 3.000 ευρώ, κάτι που κατάλαβε ο οδηγός και προσπάθησε να τους αποτρέψει. Οι δράστες τον χτύπησαν και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Στην οδό Θηβών 303 στο Αιγάλεω πέντε άγνωστοι δράστες, πιθανόν ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ιδιοκτήτη περιπτέρου και άρπαξαν προϊόντα αξίας περίπου 30 ευρώ και διέφυγαν πεζή. Στην οδό Νιόβης 2 στην Κυψέλη δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 34χρονο άνδρα από τη Μολδαβία και του άρπαξαν 360 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στην Ν. Ερυθραία, λεωφόρο Τατοΐου 90, άγνωστος δράστης μπήκε σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στην Καλλιθέα, στην οδό Δοϊράνης 167, άγνωστος δράστης μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή σιδερόβεργας, αφαίρεσε 150 ευρώ. Στην Ηλιούπολη, στην οδό Τσαμαδού, άγνωστος μπήκε σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 70 ευρώ.

Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, άγνωστος, που επέβαινε ως πελάτης σε ταξί, απείλησε με πιστόλι τον οδηγό και του αφαίρεσε 250 ευρώ. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται. Στο 4ο χλμ Ε.Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού, δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από τους υπαλλήλους χρηματικό ποσό.

Στον Κολωνό, συμβολή των οδών Παλαμηδίου και Άστρους, δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ. Στην Αγ. Παρασκευή, στην οδό Μπουμπουλίνας 27, άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Δικαίαρχου και Ιλιάδος, άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Διαβάστε επίσης 
11 ληστείες μέσα σε ένα βράδυ…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε