Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λογαριασμός Μισθοδοσίας και Σύνταξης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Λογαριασμός Μισθοδοσίας και Σύνταξης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.05.2012 | 15:28
Πρώτη δημοσίευση: 10.05.2012 | 15:25

Υψηλό προνομιακό επιτόκιο 5% από το πρώτο ευρώ έως τα €3.000, προσφέρει ο τρεχούμενος λογαριασμός ΤΤ Μισθοδοσία Plus του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Προσφέρεται σε εργαζόμενους αλλά και συνταξιούχους που λαμβάνουν το μισθό ή τη σύνταξή τους μέσω του συστήματος DIASPAY.

Για το άνοιγμα του λογαριασμού «ΤΤ Μισθοδοσία Plus» δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό κατάθεσης, ενώ δωρεάν παρέχονται το πρώτο μπλοκ επιταγών, η χρεωστική κάρτα TT Visa Electron, η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής TT e-bank, καθώς και οι πάγιες εντολές για την αυτόματη εξόφληση λογαριασμών (π.χ. ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας και άλλων). Επιπλέον προσφέρεται έκπτωση 50% στα έξοδα των εμβασμάτων.

Πιστωτική κάρτα POSTCREDIT TT VISA χωρίς συνδρομή για πάντα μπορεί να χορηγηθεί στους κατόχους του ΤΤ Μισθοδοσία Plus, αρκεί η αποπληρωμή της να γίνεται με πάγια εντολή αυτόματης εξόφλησης, μέσω του λογαριασμού μισθοδοσίας.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα υπερανάληψης με προνομιακό επιτόκιο, το ανώτατο ποσό της οποίας ανέρχεται σε αυτό ενός καθαρού μισθού ή σύνταξης με ανώτατο όριο τα €5.000.

*Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο