Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λουκέτο στα Presspoint στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Λουκέτο στα Presspoint στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Άσχημα είναι τα νέα για τους εργαζόμενους σε όλα τα Presspoint που βρίσκονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς οι χώροι θα παραχωρηθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία, μετά από το διαγωνισμό που προκήρύχθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος μιλά για αδιαφανείς διαδικασίες στον διαγωνισμό και προχωρούν στην καταγγελία πως αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει στην ανεργία τους περίπου 70 εργαζόμενους που απασχολούνται αυτή τη στιγμή στα Presspoint.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά πως “σε λουκέτο προχωρά η εταιρεία καταστήματα Τύπου στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών “PRESSPOINT”, μετά από 16 χρόνια λειτουργίας και κερδοφορίας, στέλνοντας στην ανεργία και με τη διαδικασία των ομαδικών απολύσεων 70 εργαζόμενους”.

Καταγγέλλουν παράλληλα πως η αδιαφάνεια ζει και βασιλεύει στο αεροδρόμιο επισημαίνοντας πως “κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιο περιεχόμενο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ενοικίαση των χώρων του Αεροδρομίου σε εταιρεία Τύπου. Κανείς δε ξέρει τα κριτήρια επιλογής του νέου μειοδότη από την εταιρεία του ΔΑΑ. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο νέος μειοδότης και εάν έχει ή όχι οιαδήποτε είδους σχέση ή διασύνδεση με την Presspoint ή με κάποιον εκ των μετόχων της”.

Μέτοχοι της PRESSPOINT είναι οι εταιρείες: ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.(Μπόμπολας), ΑΡΓΟΣ Α.Ε.(Ψυχάρης), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε.(Αλαφούζος) και ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Α.Ε».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε