Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας διόρισε αντιδήμαρχο που τον φιλοξενεί κάθε χρόνο!

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας διόρισε αντιδήμαρχο που τον φιλοξενεί κάθε χρόνο!

Για ρουσφετολογικούς διορισμούς στο λιμάνι της Κέρκυρας κάνει λόγο ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εξαπολύοντας πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα. “ Διόρισε και τον αντιδήμαρχο Ερείκουσας, Ανδρέα Γουλή, που τον φιλοξενεί κάθε χρόνο”, υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ! 

“Η κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα, μέσω  ΤΑΙΠΕΔ, να ξηλώνει τις διοικήσεις στα περιφερειακά λιμάνια με διεθνές  επενδυτικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά προχώρησε στην αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αλλαγή του -κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας. Που ανέπτυξε τον τομέα της κρουαζιέρας στο νησί. Που κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων. Και που συνυπέγραψε, μαζί με τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοτοδρομίου στην Ελλάδα” αναφέρει στη δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ και όπως τονίζει στη θέση του προέδρου ανέλαβε ένας 75χρονος, ενώ τα μέλη του ΔΣ αυξήθηκαν από 6 σε 9 για να “βολευτούν περισσότεροι… σύντροφοι”:

Στη θέση του Προέδρου, αντί του νέου τεχνοκράτη που υπηρετούσε, η Κυβέρνηση επιλέγει σήμερα έναν 75χρονο! Παράλληλα, αυξάνει τον αριθμό των μελών του Δ.Σ από 7 σε 9, ώστε να μπορέσει να «βολέψει» ακόμα περισσότερους «συντρόφους». Όπως τον συμφοιτητή του Πρωθυπουργού και Αντιδήμαρχο Ερείκουσας, Ανδρέα Γουλή, ο οποίος τον φιλοξενεί εκεί κάθε χρόνο” και καταλήγει:

“Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την προσέλκυση επενδυτών. Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει ότι το «νέο» που διατυμπάνιζε προεκλογικά, είναι τελικά «πολύ παλιό». Μήπως, με αυτόν τον τρόπο, ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;”
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε