Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μακεδονία: Παγετός, προβλήματα στους δρόμους και οι μαθητές στα θρανία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνθήκες παγετού επικρατούν από νωρίς το πρωί, σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας – Διαβάστε τι συμβαίνει με τα σχολεία…

Ανοιχτός με την υποχρεωτική χρήση αλυσίδων, είναι ο δρόμος από τον Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από την Κερασιά προς το αναφερόμενο χιονοδρομικό κέντρο. Ανοιχτός από τη Βέροια και τη Νάουσα είναι ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, αλλά και προς τα «3-5 Πηγάδια».

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πτολεμαϊδας-Βλάστης, από το 12ο έως το 24ο χλμ., ενώ οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων μέσω της Βίγλας και του Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν στους οδηγούς να είναι προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, τις πρωινές ώρες, λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά στα σχολεία, όπως ανακοινώθηκε σε Φλώρινα, Καστοριά και στον δήμο Βοϊου της Κοζάνης θα ανοίξουν στις 09.00 το πρωί. Σε κάθε περίπτωση οι διευθυντές των σχολείων, αν εκτιμήσουν ότι υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών μπορούν να πάρουν την απόφαση να μην γίνει μάθημα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε