Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μακελειό” στην ΕΤ3 καταγγέλει o Παναγιώτης Ψωμιάδης μέσω του Newsit

“Μακελειό” στην ΕΤ3 καταγγέλει o Παναγιώτης Ψωμιάδης μέσω του Newsit

Kαταπέλτης ο Π.Ψωμιάδης κατά των αλλαγών στην ΕΤ3 που εξήγγειλε ο Η.Μόσιαλος. Άφησε αιχμές για ίδρυση νέου ενωτικού πολιτικού φορέα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Νewsit “την ώρα που οι Σκοπιανοί θέλουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα από την Μακεδονία μας από την περιοχή της Φλώρινας, η κυβέρνηση των Αθηνών, η κυβέρνηση του μνημονίου, αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τα κρατικά κανάλια, την ΕΤ3, τα κρατικά ραδιόφωνα εδώ στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Αντί λοιπόν να πάμε για ένα νοικοκύρεμα και εδώ θα συμφωνήσω, αντι να αναβαθμίσουμε όπως ειπώθηκε τα τελευταία χρόνια απο την κυβέρνηση τα κρατικά μέσα ενημέρωσης εδώ στη Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία, πάμε για ένα “μακελειό”, κυριολεκτικά “μακελειό”.
Περιμένουμε εμάς τους ιθαγενείς της Βορείου Ελλάδος, της κεντρικής Μακεδονίας, κάποιος να δώσει λύση, κάποιος να ενδιαφερθεί. Κάποιοι από τους Μακεδόνες, έλληνες Θεσσαλονικείς υπουργούς και βουλευτές. Διότι δεν είναι δυνατόν τα πάντα να διοικούνται από την Αθήνα. Να παίρνονται σημαντικές αποφάσεις απο την Αθήνα ελλείψει και απόντων των εκπροσώπων του λαού και αναφέρομαι στο ΕΣΠΑ, στο ΜΕΤΡΟ και στα κρατικά ραδιόφωνα. Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να κοροϊδεύουν και να υποβαθμίζουν την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να συστρατευθούμε, πρέπει να ενωθούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, όλοι οι φορείς της βορείου Ελλάδος μακριά από κόμματα, να προασπίσουμε τα κεκτημένα και να πούμε όχι στη συρρίκνωση της ΕΤ3, όχι στην κοροϊδία. Φυσικά κάτι ενωτικό γεννιέται στη βάση. Ήρθε η ώρα λοιπόν, ή τώρα ή ποτέ”.

Ακούστε τις δηλώσεις Ψωμιάδη στο NewsIt.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλείνουν ΕΤ1, Ραδιοτηλεόραση – Περικοπές προσωπικού – Συγχωνεύσεις ραδιοφώνων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε