Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μακελειό στην άσφαλτο – 7 νεκροί σε τροχαίο – Ξανά στα μαύρα η Φαρκαδόνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανάμεσα στους νεκρούς και δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 2 και 3 ετών. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με φορτηγό. Ξεκληρίστηκε μία οικογένεια από τη Φαρκαδόνα και μια παρέα νεαρών από τα Τρίκαλα. Δείτε φωτογραφίες και ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος.

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα στο 17ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρικάλων Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο αυτοκίνητα κινούνταν πίσω από το φορτηγό, όταν ξαφνικά o οδηγός του ενος πήγε να προσπεράσει το φορτηγό. Δεν τα κατάφερε και το αποτέλεσμα ήταν θλιβερό. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο φορτηγό και συνολικά 7 επιβαίνοντες βρήκαν φρικτό θάνατο.

Νεκροί από το πρώτο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν ο οδηγός, η νύφη του, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε το σπαραχτικό βίντεο του έγκυρου ειδησεογραφικού site trikalanews λίγα λεπτά μετά την τραγωδία…

Σκηνές θρήνου εκτυλίχθηκαν και στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων, που μεταφέρθηκαν οι 7 σοροί της τραγωδίας. Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των θυμάτων, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Στο σημείο που έγινε το μακελειό είχε διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και το έργο των Πυροσβεστών  συντόνιζε ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γινόταν από παράδρομους ενώ συλλέχθησαν στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.

To μοιραίο φορτηγό λίγα λεπτά μετά την τραγωδία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο μικρά παιδιά - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ trikalanews

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν στο σημείο που έγινε το μακελειό - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το δυστύχημα αυτό γίνεται ακόμα πιο τραγικό, καθώς στις 27 Σεπτεμβρίου πριν από έξι χρόνια η ίδια περιοχή της Φαρκαδόνας θρηνούσε το θάνατο άλλων 7 ατόμων, 7 μαθητών λυκείου που είχαν σκοτωθεί σε εκδρομή στα Καμένα Βούρλα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε