Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μανιτάκης: Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο

Μανιτάκης: Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.07.2012 | 14:53

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, ενώ σε περίπτωση συγχωνεύσεων ή καταργήσεων υπηρεσιών οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες, έλαβε από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Τσικρικάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσικρικάς, μετά τη συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μανιτάκης διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση συγχωνεύσεων ή καταργήσεων, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες

Ο κ. Τσικρικάς έθεσε, επίσης, τα οικονομικά ζητήματα του κλάδου, καθώς οι μισθολογικές περικοπές υπερβαίνουν το 50%.

Ο κ. Μανιτάκης, από την πλευρά του, επισήμανε ότι «πρέπει να αποκαταστήσουμε το κύρος και το λειτούργημα του υπαλλήλου» και ότι «δεν μπορείς να προχωρήσεις σε διοικητική μεταρρύθμιση, με δημοσίους υπαλλήλους, πένητες».

Τέλος ο κ. Τσικρικάς υπογράμμισε ότι η ΑΔΕΔΥ δεν είναι αντίθετη στην αξιολόγηση. «Δεν είμαστε αντίθετοι στην αξιολόγηση. Είμαστε αντίθετοι σε αξιολόγηση με τιμωρητικό χαρακτήρα» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μανιτάκης: Με αντικειμενικά κριτήρια η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

 

Συμφωνία για τις προγραμματικές: Αλλαγή νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, μηδέν απολύσεις στο Δημόσιο - Εκλογικός νόμος από τον Ιούνιο 2013 - Πολιτική

    Διαδώστε αυτό το άρθρο