Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρτύριο και σήμερα στις συγκοινωνίες – Διαβάστε ποιοί θα απεργήσουν

Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες η σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις αφού κανένα μέσο μεταφοράς δεν θα είναι διαθέσιμο. Απεργία θα έχουν και τα ταξί. Δείτε ποιοι απεργούν αναλυτικά.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν σήμερα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ καθώς και τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Προαστιακός.

Ακόμα πιο δυσκολη την κατάσταση στους δρόμους θα κάνει η απεργία που έχουν ανακοινώσει για την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί.

Πάντως το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ζητεί από τους απεργούς στα ΜΜΜ να επιδείξουν υπευθυνότητα, προειδοποιώντας ότι “κάθε ημέρα απεργίας σημαίνει δραματική επιδείνωση της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται σήμερα οι δημόσιες συγκοινωνίες και πολλαπλασιάζει τα επώδυνα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την επιβίωσή τους”. (διαβαστε την είδηση)

Την ίδια ώρα , παράνομη κρίθηκε από το δικαστήριο η χθεσινή απεργία των εργαζομένων στο Μετρό, ύστερα από προσφυγή που έκανε η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε, η οποία έχει καταθέσει προσφυγή και για την αυριανή απεργία.  Η υπόθεση αυτή, αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα το πρωί και η απόφαση θα εκδοθεί μετά το μεσημέρι.

Σήμερα, όλα τα μέσα μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υποδομών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παράνομη η σημερινή απεργία στο ΜΕΤΡΟ – Τους καλούν να γυρίσουν στις θέσεις τους

“Δεν θα πληρωθείτε μισθούς αν συνεχίσετε τις απεργίες”

48ωρη απεργία Τετάρτη και Πέμπτη αποφάσισαν οι ταξιτζήδες

«Τις απειλές να τις αφήσει γι’ αλλού ο κ. Ραγκούσης»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε