Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματαιώσεις πτήσεων για Aegean και Olympic Air την Τετάρτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η στάση εργασίας (12:00-16:00) που πραγματοποιούν την Τετάρτη οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ φέρνει αλλαγές στις πτήσεις και ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες.

Η Aegean ματαιώνει τις πτήσεις από Αθήνα μετ’ επιστροφής για Σητεία, Σάμο, Κω, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Χίο, δύο πτήσεις για Μυτιλήνη και δύο για Αλεξανδρούπολη. Επίσης, ματαιώνει τις πτήσεις A3 734/735 Θεσσαλονίκη- Σάμος – Θεσσαλονίκη και Α3 716/717 Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη – Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, αλλάζει η ώρα αναχώρησης σε 13 σκέλη πτήσεων του δικτύου εσωτερικού, καθώς και σε 19 σκέλη πτήσεων του εξωτερικού της δικτύου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει ότι θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους περισσότερους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων, προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της καθώς και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες θα πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000 (από σταθερό) 210 6261000 (από κινητό).

Από την πλευρά της η Olympic Air ματαιώνει τις πτήσεις από Αθήνα μετ’ επιστροφής για Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μυτιλήνη, Ρόδο, δύο πτήσεις για Ηράκλειο, Σάμο, Αλεξανδρούπολη και τρεις για Χίο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε