Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαζί με τους αγρότες στην Αθήνα το ΠΑΜΕ το Σάββατο

Μαζί με τους αγρότες στην Αθήνα το ΠΑΜΕ το Σάββατο

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 11π.μ. στην Ομόνοια διοργανώνει το ΠΑΜΕ ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν μέσα από τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες και το συντονιστικό όργανο τους, να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό! Δε θα είναι μόνοι τους!

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της χώρας που έχει πληρώσει με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου ασφαλιστικού, να συμπαραταχθεί με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στους αγρότες και να βουλιάξουμε την Αθήνα”!

 

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, πρέπει να γίνει μπλόκο στο “νόμο-λαιμητόμο” που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση. Η κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό τονίζει το ΠΑΜΕ δεν διορθώνεται μόνο ανατρέπεται και “έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε”. Αν τολμήσει η κυβέρνηση υποστηρίζει το ΠΑΜΕ και φέρει στη Βουλή το νόμο για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή θα ακολουθήσει νέα 48ωρη αυτή τη φορά απεργία ώστε να νεκρώσει όλη η χώρα.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε