Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αμερικανοί ψηφίζουν για Τραμπ ή Χίλαρι στο… Χαλάνδρι! [vids,pics]

Αμερικανοί ψηφίζουν για Τραμπ ή Χίλαρι στο… Χαλάνδρι! [vids,pics]

Στις κάλπες που στήθηκαν στο αμερικανικό κολλέγιο του Χαλανδρίου προσήλθαν σήμερα το απόγευμα περισσότεροι απο 800 Αμερικάνοι πολίτες, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, προκειμένου να ψηφίσουν για τον επόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι ψηφοφόροι προσκόμισαν το αμερικανικό τους διαβατήριο και αφού εγγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους στήθηκαν στην ουρά της κάλπης με την αστερόεσσα για να επιλέξουν ανάμεσα στην Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως λένε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, η προσέλευση των ψηφοφόρων κατα τη φετινή αναμέτρηση είναι μεγαλύτερη απο ποτέ την ώρα που η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά στην πρεσβεία και στο προξενείο για τους Αμερικανούς που μένουν στη χώρα μας.

Στις εγκαταστάσεις του αμερικανικού κολλεγίου στο Χαλάνδρι, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι διοργάνωσαν δυο μεγάλα πάρτυ με σκοπό να διασκεδάσουν την αγωνία για το εκλογικό αποτέλεμα μοιράζοντας cupcakes υπο τους ήχους ροκ εν ρολ που έπαιζαν οι μπάντες γύρω απο την κάλπη.

Καπέλα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, μπαλόνια και σημαίες συνέθεσαν ενα γιορτινό σκηνικό που δεν θύμιζε σε τίποτα την ελληνική εκλογική αντιπαράθεση ενω το “άτυπο” γκάλοπ του Newsit έβγαλε νικήτρια την Χίλαρι Κλίντον. Η συνέχεια στις κάλπες της 8ης Νοεμβρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε