Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με επέμβαση των ΜΑΤ άνοιξε η Αθηνών – Κορίνθου που είχαν κλείσει οι Χαλυβουργοί – Προηγήθηκε ένταση και χημικά μεταξύ ΜΑΤ και απεργών

Με επέμβαση των ΜΑΤ άνοιξε η Αθηνών – Κορίνθου που είχαν κλείσει οι Χαλυβουργοί – Προηγήθηκε ένταση και χημικά μεταξύ ΜΑΤ και απεργών

– Δημιουργήθηκε ουρά χιλιομέτρων στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου
– Λίγη ώρα νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες για συνάντηση απεργών – υπουργού Εργασίας
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγο μετά τις 14.15 το μεσημέρι άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου μετά τον αιφνιδιαστικό αποκλεισμό της από απεργούς της Χαλυβουργίας. Προηγήθηκαν επεισόδια με κυνηγητό, ξύλο και χημικά.

Η νεα ένταση προκλήθηκε μετα το νέο μπλόκο στην Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο έξω απ’ τη Χαλυβουργία Ελλάδος με τους απεργούς να “παίζουν” με τα νεύρα των οδηγών κλείνοντας για μια ακόμη φορά τον δρόμο.

Ουρά χιλιομέτρων σχηματίστηκε σε μερικά μόνο λεπτά καθώς οι απεργοί μπήκαν στη μέση του δρόμου διαμαρτυρόμενοι καθώς οι αστυνομικοί επέτρεψαν την είσοδο στο εργοστάσιο δύο φορτηγών με υλικά.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι λίγο μετά τις 12 υπήρξαν πληροφορίες πως συμφωνήθηκε συνάντηση των απεργών με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Από το πρωί δεν έλειψαν οι εντάσεις. Τα ξημερώματα και ενώ κάποιοι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να απεργήσουν προσπάθησαν να μπουν στο εργοστάσιο ήρθαν αντιμέτωποι με απεργούς. Τα ΜΑΤ επενέβησαν, έκαναν χρήση χημικών και για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:
Αύριο το απόγευμα το ραντεβού απεργών Χαλυβουργών – υπουργού Εργασίας

Νέα ένταση στη Χαλυβουργία – Ουρές στους δρόμους

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε