Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Με μαύρα πανιά και καμπάνες η πορεία των ένστολων στη Βουλή

Με μαύρα πανιά και καμπάνες η πορεία των ένστολων στη Βουλή

Πάνω από 2.500 ένστολοι συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο και έκαναν πορεία προς τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πένθιμο σκηνικό έστησαν οι ένστολοι αφού περνώντας από το Μαξίμου κρέμασαν τόσο σε όλο το ύψος της Β.Σοφίας όσο και επάνω στα οχήματα της πορείας, μαύρα πανιά. Την ίδια ώρα, προπομπός της πορείας ήταν τρεις ένστολοι που κρατούσαν μία καμπάνα που χτυπούσε πένθιμα.

Φτάνοντας στο Σύνταγμα, μερίδα ενστόλων απευθυνόμενοι προς την Βουλή φώναζε “Κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες” και “Κλέφτες”

Περνώντας μπροστά από το Μαξίμου κρέμασαν μαύρα πανιά.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

ΩΡΑ 16:07 Ξεκίνησε η πορεία προς τη Βουλή

Κρατώντας πανό οι ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων, λιμενικών και πυροσβεστών από όλη την Ελλάδα εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις περικοπές που γίνονται στους μισθούς τους.

“Όχι επιστροφή στις μαύρες μέρες”, “Φτάνει πια η απαξίωση”, “Δεν αντέχουμε άλλες περικοπές”, είναι μόνο μερικά από τα συνθήματά τους.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Φωτόπουλος υποστήριξε πως έχουν φτάσει στα όριά τους και στέλνει μήνυμα στους κυβερνώντες ότι “δεν είναι οφειλέτες μόνο στους δανειστές αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία που εμείς υπηρετούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες”.

Στο πλευρό των αστυνομικών υπαλλήλων βρέθηκε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης. Ωστόσο, μόλις ακούστηκε από τα μεγάφωνα η παρουσία του κάποιοι από τους συγκεντρωμένους τον γιούχαραν.

Διαβάστε επίσης: “Η σφαγή των ενστόλων δεν θα περάσει”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε