Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με πολλά…μποφόρ θα ψηφίσουμε

Με πολλά…μποφόρ θα ψηφίσουμε

Τι προβλέπει για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. Αναλυτική πρόγνωση από σήμερα εως και τη Δευτέρα.

Με μποφόρ και ζέστη θα πάμε στις κάλπες. Πιο συγκεκριμένα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεφιάσει οποτε υπάρχει το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν λίγες μπόρες κυρίως στα βουνά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν απο δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 εως 33 βαθμούς, στα κεντρικά από 19 εως 34 βαθμούς και στα νησιά από 21εναν εως 35 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι στα βόρεια του νομού και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 εως 34 βαθμούς.

Aκούστε την πρόγνωση του καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας…

ΣΑΒΒΑΤΟ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός σε ολόκληρη τη χώρα χωρίς φαινόμενα, ούτε καν βροχές στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και τοπικά το μελτέμι θα φτάσει ακόμη και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 εως 32 βαθμούς, στα κεντρικά από 18 εως 33 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 28 με 29 βαθμούς στην Κρήτη αλλά στα Δωδεκάνησα θα φτάσει και τους 34 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στον Ευβοϊκό θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 33 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για το Σαββατο…

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο όμως θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσουν τα 8 μποφόρ κυρίως στο Κάβο Ντόρο, στο Ικάριο πέλαγος και στα περάσματα ανάμεσα στα Κυκλαδονήσια. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από στα βόρεια από 15 εως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 18 εως 32 βαθμούς αλλά στα δυτικά ηπειρωτικά, δηλαδή στη δυτική και νότια Πελοπόννησο θα φτάσει τους 34 και τους 35 βαθμούς. Στην Κρήτη ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 εως 28 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 20 εως 34 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος θα είναι ο ουρανός ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ κυρίως όμως ανοιχτά του Σαρωνικού και ανοιχτά του νότιου Ευβοϊκού στο Κάβο Ντόρο δηλαδή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 εως 32 βαθμούς.

Ακούστε με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

ΔΕΥΤΕΡΑ
Την ημέρα της επιστροφής των ψηφοφόρων ο καιρός θα ειναι αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ορεινά δεν αποκλείεται να συνεφιάσει. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο αλλά στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ καθώς το μελτέμι θα διατηρηθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εως 33 βαθμούς, στα κενρικά και τα νότια από 18 εως 34 βαθμούς, στην Κρήτη από 19 εως 30 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 20 εως 34 με 35 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού της ερχόμενης Δευτέρας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣTH ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε