Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Με προσωπικό ασφαλείας όλα τα νοσοκομεία της χώρας

Με προσωπικό ασφαλείας όλα τα νοσοκομεία της χώρας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.05.2011 | 19:04
Πρώτη δημοσίευση: 10.05.2011 | 18:45

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους και μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση καλεί τα μέλη του και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο νοσοκομεία, κέντρα υγείας, υπηρεσίες του ΙΚΑ, της Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ, μετά την απόφαση των εργαζομένων να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων τους.

Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), κάνει λόγο για κατεδάφιση της δημόσιας Υγεία και ζητεί δημόσια, δωρεάν και υψηλής ποιότητας περίθαλψη για όλους. Για απαξίωση του ρόλου των δημοσίων υπηρεσιών και συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους κάνει λόγο το προεδρείο της Ομοσπονδίας γιατρών του ΙΚΑ, (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) .

Η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αναφέρει ότι "οι προϋπολογισμοί περικόπτονται και τα προβλήματα με τις ελλείψεις υγειονομικού φαρμακευτικού υλικού πληθαίνουν", διεκδικεί δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ, με επαρκή χρηματοδότηση, προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού, άμεση εξόφληση δεδουλευμένων υπερωριών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook