Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Με συννεφιά το… πέταγμα του χαρταετού! – Ο καιρός για την Καθαρά Δευτέρα

Με συννεφιά το… πέταγμα του χαρταετού! – Ο καιρός για την Καθαρά Δευτέρα

Αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα, βροχές στα δυτικά και θερμοκρασία μέχρι τους 18 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού της Καθαράς Δευτέρας από τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Περιμένουμε αραιές νεφώσεις σε ολοκληρη τη χώρα οι οποίες απο το μεσημέρι και μετά θα αρχίσουν να πυκνώνουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο νότιοανατολικο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι – νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στη στεριά όμως οι άνεμοι δε θα είναι ισχυροί, έτσι το πέταγμα του αετού δε θα γινει με μεγάλη ευκολία. Η θερμορκασία σε άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -3 εως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 εως 15 βαθμούς, στα νοτια και δυτικά ηπειρωτικά από 2 εως 16 βαθμούς και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 8 εως 18 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις που σιγά – σιγά θα πυκνώνουν και το βράδυ θα βρέξει για λίγο τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 εως 15 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις, το μεσημέρι όμως θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο. Ωστόσο το βράδυ οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 εως 13 βαθμούς.

Ακούστε τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας:

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Θα πετάξουμε χαρταετό ή δε θα φυσάει;

Μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε