Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Με βροχή θα επιστρέψουν όσοι έφυγαν τριήμερο

Με βροχή θα επιστρέψουν όσοι έφυγαν τριήμερο

Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά το απόγευμα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία
θα κυμανθεί απο 15 μέχρι 26 βαθμούς αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στη θάλασσα Κυθήρων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το πρωί με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα: στα νοτια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα βόρεια αναμένονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ NEWSIT WEATHER CENTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μέτρα της τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του τρημέρου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε