Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Με χτύπησαν Χρυσαυγίτες γιατί δεν τους άρεσαν τα τραγούδια που άκουγα”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Φοβάμαι για τη ζωή μου” δήλωσε στο Newsit το μέλος του ΠΑΜΕ και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Ανάβυσσο κάτω από το σπίτι του μπροστά στα έντρομα μάτια της συντρόφου του. Μηνύσεις εναντίον των αστυνομικών που επενέβησαν στο περιστατικό υπέβαλλε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης. Δειτε το video που έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή διαψεύδοντας το περιστατικό.

Μια πρωτοφανή επίθεση καταγγέλει πως δέχθηκε στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής και μέλος του ΠΑΜΕ, Δημήτρης Ζαμπέλης.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit “καθώς σχόλασα από το σουπερ – μάρκετ που εργάζομαι χθες βράδυ, 50 μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ενώ ήμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου, άκουγα εργατικά τραγούδια. Την ώρα που πάρκαρα το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου και ενώ ήμουν μαζί με τη σύντροφό μου δέχθηκα επίθεση από 10 άτομα, μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Αναβύσσου με πρόσχημα ότι απαγορεύεται να ακούω τοπικά τραγούδια.

Προπηλακίστηκα, με χτυπήσανε και για καλή μου τύχη υπήρχε στο σημείο περιπολικό της ΕΛΑΣ και έτσι γλύτωσα το μοιραίο. Με πήραν τα παιδιά της αστυνομίας συνοδεία μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλλω μηνύσεις. Εν συνεχεία καταλήξαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που είναι δίπλα στο ΑΤ, κατέβηκε κάτω από τα γραφεία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής ο οποίος μου δήλωσε οτι “δεν αναγνωρίζουμε το θέμα αυτό αλλά αναγνωρίζετε οτι απαγορεύεται να περνάτε στο δρόμο και να ακούτε τέτοια τραγούδια”.

Ζήτησα εγώ να υποβάλλω μήνυση στον άνθρωπο που με χτύπησε, δημιουργήθηκε ένας διαξιφισμός μεταξύ του βουλευτή Γερμενή με τις άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος. Ηρθαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις. Περιμέναμε να τελειώσουν γιατί επικαλέστηκαν οτι είχαν ολομέλεια μελών στα γραφεία τους και προσπαθούσα να αναγνωρίσω τον άνθρωπο που με χτύπησε.

Βέβαια τον είχαν φυγαδεύσει αλλά εγώ υπέβαλλα μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα. Ήρθε στην πορεία στο ΑΤ ο κύριος Κασιδιάρης και υπέβαλλε μηνύσεις στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου, στον Γενικό Διευθυντής της Αστυνομίας Περιφέρειας Αττικής, σε όλους τους αξιωματικούς που επιχείρησαν χθες βράδυ για την περίπτωση τη δική μου. Επειδή ήρθαν 2 διμοιρίες των ΜΑΤ στο συμβάν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φοβούμενοι επεισόδια, ζήταγε με θρασύ τρόπο ο Κασιδιάρης να του πούνε απο που πήρανε τις εντολές και ποιος έδωσε εντολή να ενοχλήσουν τη γαλήνη της συγκεντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Εμένα αυτόν που με χτύπησε στο κεφάλι, τον αναγνώρισα, έδωσα τα χαρακτηριστικά του, βέβαια δε γνωρίζω τα στοιχεία του και τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν να τον βρουν από τα χαρακτηριστικά του. Προλαβανε δυστυχώς και τον φυγαδεύσανε.

Το θέμα ειναι οτι δυστυχώς επικρατεί αναβρασμός μεγάλος και δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Υπάρχουν πολλά περιστατικά στο συγκεκριμένο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Ανάβυσσο τα οποία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Εμένα ήταν μπροστά η αστυνομία. Εάν δεν ήταν στο σημείο το περιπολικό της ΕΛΑΣ σήμερα δυστυχώς δε θα σας μίλαγα, ειλικρινά.

Επειδη κατοικώ στα 50 μέτρα απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πλέον έχω στιγματιστεί. Στιγματίστηκα γιατί άκουγα εργατικά τραγούδια. Πλέον φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα. Κατοικώ στο σπίτι μου με τη σύντροφό μου και φοβάμαι. Την επίθεση τη δέχτηκα μπροστά στα μάτια της και ευτυχώς δεν την πείραξαν. Γιατί αν έβλεπα οτι την πειράζανε θα είχαμε άλλα, με χτύπησαν στα μάτια της μπροστά, 26 χρονών κοπελίτσα είδε τον τραμπουκισμό και το φασισμό ενώ δεν ασχολείται με τα κοινά όπως εγώ” είπε τέλος ο κύριος Ζαμπέλης.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ Δημήτρης Ζαμπέλης:

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της λέει πως το περιστατικό που καταγγέλει ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ είναι ψευδές και πως η επίθεση που ισχυρίζεται πως δέχθηκε ειναι ανύπαρκτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
“Χθες το βράδυ 40 αστυνομικοί και δύο διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο και προσήγαγαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής ύστερα από ψευδή καταγγελία μέλους του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί με άνωθεν εντολές και με το πρόσχημα ότι δήθεν μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο μέλος του ΠΑΜΕ, επειδή άκουγε τραγούδια (!) απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού την ώρα που πραγματοποιούνταν πολιτική εκδήλωση. Παρόντος του βουλευτή Β΄Αθήνας, Γιώργου Γερμενή οι αστυνομικοί παράνομα και δίχως εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν το μέλος της Χρυσής Αυγής, το οποίο βρισκόταν συνέχεια με ντοκουμέντα και μαρτυρίες στον χώρο των γραφείων από νωρίς το απόγευμα.

Στην συνέχεια τα μέλη της Τ.Ο. Σαρωνικού πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου, ενώ ο χώρος των γραφείων παρέμεινε αποκλεισμένος από διμοιρίες των ΜΑΤ. Στο σημείο προσήλθε άμεσα και ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατέθεσε μηνύσεις κατά του Διοικητή του τμήματος και των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση για παράβαση καθήκοντος και διατάραξη συνεδρίασης πολιτικού κόμματος. Αργά το βράδυ ο αναίτια και με ανυπόστατες κατηγορίες συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο εναντίον του.

Η εν λόγω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από το κράτος, αλλά και οι τρομοκρατικές επιθέσεις από το παρακράτος ήρθε σε συνέχεια της εισβολής εισαγγελέα στα γραφεία των Νοτίων Προαστίων και την εν γένει προσπάθειας να παρεμποδιστεί ο νόμιμος πολιτικός και απροσκύνητος Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως όλες οι μάταιες προσπάθειες θα πέσουν στο κενό!” καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αστυνομία από την πλευρά της διαψεύδει πως υπήρξε εισβολή των αστυνομικών. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στα 25 περίπου άτομα τα οποία βγήκαν από τα γραφεία μετά το περιστατικό. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν ένα άτομο το οποίο σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα πήρε μέρος στον προπηλακισμό του ωστόσο το άτομο αυτό αφέθηκε αργότερα ελεύθερο καθώς ο συνδικαλιστής δεν θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήνυση Κασιδιάρη σε αστυνομικούς και καταγγελία για χτυπήματα σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

Άθλιο φωτομοντάζ καταγγέλει η Χρυσή Αυγή για τη φωτογραφία από το νοσοκομείο της Τρίπολης

Χιλιάδες παραιτήσεις και “εισβολή” της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Στην προσωπική φρουρά βουλευτή της Χρυσής Αυγής οι δύο συλληφθέντες του Χαϊδαρίου

Κρήτη: Σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής αναζητείται για ρατσιστική επίθεση


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε