Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο ενάντια σε συμφωνία και νέα μέτρα [pics, vid]

Μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο ενάντια σε συμφωνία και νέα μέτρα [pics, vid]

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην συμφωνία και τα νέα μέτρα που αυτή προβλέπει, πραγματοποιούν τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Περισσότεροι από 5000 άνθρωποι διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στη μείωση του αφορολόγητου αλλά και στη νέα περικοπή των συντάξεων που προβλέπει η νέα καταρχήν συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Στην κεφαλή της πορείας, παραβρίσκεται και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: “Η ελπίδα για το λαό δε βρίσκεται στα παζάρια της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, ούτε στις πολιτικές διεργασίες των άλλων κομμάτων του κατεστημένου. Η ελπίδα, η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην ταξική πάλη, στη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του και βεβαίως βρίσκεται στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής, ριζικών ανατροπών, στην οικονομία και την κοινωνία.

Η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, τα σημερινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, 62 τον αριθμό, και οι πορείες που γίνονται, είναι μια πρώτη απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ΕΕ”.

Η πορεία του ΠΑΜΕ, ξεκίνησε από την Ομόνοια και έφτασε έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε