Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Bροχή 17 Αθήνα Αναλυτικά

Μέσα στον Μάρτιο οι αποφάσεις για το ιστορικό κέντρο

Μέσα στον Μάρτιο οι αποφάσεις για το ιστορικό κέντρο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2011 | 12:32
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2011 | 12:32

 Εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου θα ανακοινωθούν, δια στόματος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, συγκεκριμένες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε στη διάρκεια πολύωρης σύσκεψης υπό τον κ. Παπανδρέου που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή για τα ζητήματα που απασχολούν το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο πρωθυπουργός, κατά τις ίδιες πληροφοίες, έχει υπόψη του ένα μεγάλο εύρος προτάσεων για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου που έχουν κατατεθεί και ορισμένες εξ αυτών είναι άμεσα υλοποιήσιμες.

Μεταξύ των προτάσεων που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων περιλαμβάνονται οικονομικά κίνητρα για την αναβάθμιση περιοχών του ιστορικού κέντρου.
 
Επίσης έχουν κατατεθεί προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αστέγων, των εξαρτημένων ατόμων με την ενεργητικότερη δραστηριοποίηση του ΟΚΑΝΑ, παρεμβάσεις με κινητές μονάδες υγείας, ενώ σε όλα τα προγράμματα, πέραν των αρμόδιων υπουργείων, θα έχει ενεργό συμμετοχή ο Δήμος Αθηναίων.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook