Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μέσω facebook ο Χρυσοχοΐδης καθησυχάζει τους κατοίκους της Αμυγδαλέζας! – Δείτε τι έγραψε και την αντίδραση του δήμου Αχαρνών

Μέσω facebook ο Χρυσοχοΐδης καθησυχάζει τους κατοίκους της Αμυγδαλέζας! – Δείτε τι έγραψε και την αντίδραση του δήμου Αχαρνών

Δείτε τι έγραψε στη γνωστή σελίδα σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και την αντίδραση του δήμου Αχαρνών.

«Οι αγωνίες και οι φόβοι των τοπικών κοινωνιών θα καταλαγιάσουν μόλις ζήσουν στην πράξη τη λειτουργία των Κέντρων Κλειστής Φιλοξενίας» δήλωσε μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά τη μεταφορά των πρώτων 56 παράνομων μεταναστών σε χώρο της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα, ωστόσο, με γραπτή ανακοίνωσή του, ο δήμος Αχαρνών υποστήριξε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης «βάζει τον ελληνικό λαό να του πληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα με ασκήσεις της αστυνομίας και συγκεντρώσεις μεταναστών».

Στη δήλωσή του στο Facebook, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «Δεν θα κάνουμε τη χάρη αυτών που θέλουν μια Πολιτεία άπραγη, γυμνή και ανοχύρωτη, για να λεηλατούν σε βάρος της» και πρόσθεσε: «Τηρούμε τη νομιμότητα, εφαρμόζουμε ευρωπαϊκές λύσεις, προστατεύουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας αλλά και τα δικαιώματα των ίδιων των παράνομων μεταναστών».

Κατέληξε, δε, υπογραμμίζοντας ότι «Η Ελλάδα διαθέτει συντεταγμένη Πολιτεία με υποδομές και πολιτικές, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»

Παράλληλα, σε μήνυμά του στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι «Με την Αμυγδαλέζα αποδεικνύουμε ότι μια κυβέρνηση μπορεί κ πρέπει να λειτουργεί ακόμη κ λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Στη δική του ανακοίνωση, ο δήμος Αχαρνών τόνισε ότι η το άνοιγμα του κέντρου στην Αμυγδαλέζα «αποτελειώνει την πόλη». Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Ο κύριος «δεν πρόλαβα να διαβάσω» [..] Χτυπάει μια πόλη, στην οποία η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά είναι είδη πρώτης κυκλοφορίας, αλλά ο ίδιος έκανε πως δεν τα είδε όπως και οι πολυπράγμονες σύμβουλοι και αξιωματικοί του. Δυστυχώς, όσους και να φέρει σε 2-3 μέρες, δεν είναι αποτελεσματικός ο εν λόγω κύριος. Απλά δημιουργεί άλλη μια εστία του προβλήματος. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, ρίχνει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων της Β’ Αθηνών και αποτελματώνει μια περιοχή ήδη υποβαθμισμένη».

Ο Δήμος Αχαρνών σημείωσε ακόμα ότι «οι αλήθειες μας όμως θα αποδειχτούν με τη νομική οδό» ενώ θεώρησε ότι «Είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί και η ανικανότητα σας και η έλλειψη σχεδιασμού. Εσείς όμως θα έχετε πετύχει να είστε βουλευτής σε βάρος του ελληνικού λαού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκλεισαν τη Θρακομακεδόνων οι κάτοικοι στην Αμυγδαλέζα – Λειτουργεί κανονικά από σήμερα το κέντρο λαθρομεταναστών ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ NEWSIT

Έτοιμο το στρατόπεδο στην Αμυγδαλέζα – Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσοχοϊδης: Η Αμυγδαλέζα θα ανοίξει, ο κόσμος να χαλάσει

Βορίδης για Χρυσοχοϊδη: “Εγώ νταηλίκια δεν κάνω” – Ζήτησε παρέμβαση Παπαδήμου!

Χρυσοχοϊδης: “Η Αμυγδαλέζα ανοίγει σε λίγες ώρες. Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε