Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μεσσηνία: Διέκοψαν την παρέλαση και τους πήραν στο κυνήγι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι μαθητές παρέλασαν εν μέσω των συνθημάτων, μάλιστα αρκετοί μαθητές από διάφορα σχολεία φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ όλοι σχεδόν περνώντας από την εξέδρα των επισήμων έστρεφαν απέναντι το κεφάλι τους.

Με ένταση και διακοπές πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Καλαμάτα, αφού αρχικά διάσπαρτες ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, φώναζαν υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα προς τους επισήμους, ενώ κατά την προσέλευσή τους εκτοξεύθηκαν και δύο αυγά, χωρίς να πετύχουν το στόχο τους.

Με την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης και πριν αρχίσει η παρέλαση των προσκόπων, άλλων συλλόγων, οργανώσεων και του στρατού, δύο ομάδες διαδηλωτών περικύκλωσαν την εξέδρα των επισήμων, όπου βρίσκονταν ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Γιώργος Κατριβάνος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας κι άρχισαν να τους εκτοξεύουν τομάτες κι αυγά, ενώ ήρθαν ακόμα και στα χέρια.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παρενέβησαν για να φυγαδεύσουν τους επισήμους, όπου έφυγαν κακήν κακώς από το χώρο της παρέλασης με τους πολίτες να τους έχουν πάρει στο κατόπι.

Η παρέλαση διεκόπη για 10 με 15 λεπτά όπου σημειώθηκε η ένταση και μετά συνεχίστηκε κι ολοκληρώθηκε με παρέλαση προσκόπων, συλλόγων, οργανώσεων κι ενός τμήματος της σχολής Ικάρων που καταχειροκροτήθηκαν, ενώ στην εξέδρα των επισήμων ήταν μόνο ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και πολίτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα: Αυγά, αποδοκιμασίες και απρόοπτα!

Αποχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης!

Αυγά, μαύρα περιβραχιόνια και ένταση στη μαθητική παρέλαση, στο Σύνταγμα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε