Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μετά τις αντιδράσεις κυκλοφορούν την Τετάρτη ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ από τις 15:00

Μετά τις αντιδράσεις κυκλοφορούν την Τετάρτη ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ από τις 15:00
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.11.2012 | 13:51
Πρώτη δημοσίευση: 06.11.2012 | 13:14

Τροποποιούν την αρχική τους απόφαση οι συνδικαλιστές ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ για τις κινητοποποιήσεις της Τετάρτης. Συγκεκριμένα θα εργαστούν αύριο 7 Νοεμβρίου από τις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Οι σημερινές αντιδράσεις εργαζομένων και πολιτών, καθώς δεν μπορούσαν να μετακινησθούν στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, όπως φαίνεται ανάγκασαν την Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ να τροποποιήσουν την αποφασή τους.

Στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς οι κινητοποιήσεις θα ισχύσουν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΗΣΑΠ :
Οι εργαζόμενοι στη Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, 24ωρη απεργία ενάντια στα καινούργια, βάρβαρα, μέτρα της εξαθλίωσης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και του εκτροχιασμού των Αστικών Συγκοινωνιών, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.
Ωστόσο, για τη διευκόλυνση των απεργών και προκειμένου να ενισχύσουμε την προγραμματισμένη συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 το απόγευμα ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου, θα λειτουργήσουμε από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη. Για να αποτρέψουμε την βαρβαρότητα των μέτρων, που οδηγούν τους εργαζόμενους και όλη την κοινωνία σε εξαθλίωση. Για να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή λαίλαπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

48ωρες επαναλαμβανομένες απεργίες ξεκινά η ΔΕΗ από τα μεσάνυχτα! - Ελλάδα

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από Τετάρτη σε όλα τα ΜΜΕ - Ελλάδα

Μεγάλη αναστάτωση στην ΕΡΤ - Επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι να γυρίσουν πίσω Αρβανίτης - Κατσίμη! - Media

   Διαδώστε αυτό το άρθρο