Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μετά το Πεντάγωνο.. η ΓΑΔΑ – Τεταμένη η ατμόσφαιρα – Κλειστή η Αλεξάνδρας – Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο

Μετά το Πεντάγωνο.. η ΓΑΔΑ – Τεταμένη η ατμόσφαιρα – Κλειστή η Αλεξάνδρας – Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο
,

– Επίθεση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ: “Σε περιόδους βαθιάς κρίσης υπάρχουν τα άκρα που δείχνουν οτι δε σέβονται τίποτα αλλά και βουλευτές οι οποιοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτά τα άκρα”
– Πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί μπροστά στην είσοδο
– Πετούν μπουκάλια και φωνάζουν συνθήματα
– Ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι 110 προσαχθέντες από την εισβολή στο Πεντάγωνο

Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι από τους συγκεντρωμένους έξω από την ΓΑΔΑ οι οποίοι βρίσκονται εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης στους 110 προσαχθέντες από την εισβολή στο Πεντάγωνο. Μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο όμως απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο οποίς άφησε αιχμές για ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ λέγοντας: “Σε περιόδους βαθιάς κρίσης υπάρχουν τα άκρα που δείχνουν οτι δε σέβονται τίποτα αλλά και βουλευτές οι οποιοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτά τα άκρα”.

Δεκάδες εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συμμετείχαν στα πρωτοφανή επεισόδια και την εισβολή στο Πεντάγωνο, οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ.
Οι εργαζόμενοι, καταγγέλουν ότι υπάρχουν τραυματίες και δεν τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Εξω από την ΓΑΔΑ βρίσκονται σε ένδειξη συμπαράστασης, εκτός από τους συναδέλφους τους, οι Πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ κ.α.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωτοφανείς εικόνες! Ξύλο και χημικά μέσα στο Πεντάγωνο! ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά!

Εκπρόσωποι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση στους συλληφθέντες στο Πεντάγωνο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε