Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Λιακάδα 7 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μετακομίζει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Μετακομίζει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.02.2013 | 14:42

Σε κτίρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), (πρώην Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας), μεταφέρονται με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση, υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας της περιοχής των Αθηνών.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η μετακίνηση γίνεται στα πλαίσια του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας και για την ορθολογικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Σώματος Επιθεώρησης.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Υπηρεσία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) που σήμερα στεγάζεται στην οδό Δραγατσανίου 8 μεταφέρεται στα κτίρια του ΟΑΕΔ, πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), που βρίσκονται επί των οδών Αγησιλάου 10 και Δεληγιώργη. Στο ίδιο κτίριο μεταφέρεται και το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Δυτικού Τομέα Αθήνας, το οποίο σήμερα στεγάζεται στην Σουρμελή 2.

Μεταφέρονται επίσης οι υπηρεσίες του ΣΕΠΕ που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου της οδού Σταδίου 29.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες των Κέντρων Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου ΚΕΠΕΚ Αθηνών και Κρήτης, του ΣΕΠΕ, στην οδό Αγησιλάου 10.

Αντίστοιχα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Επιθεώρησης Αθηνών, και το Τμήμα Συντονισμού, Ελέγχου Αξιολόγησης και Τεκμηρίωσης, και το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού Τομέα Αθηνών μεταστεγάζονται στο κτήριο του ΟΑΕΔ, πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), που βρίσκεται Πατησίων 37 και Στουρνάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετακομίζει η Βουλή;Tags: ΟΑΕΔ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. ΟΑΕΔ: Προγράμματα πρόσληψης 15.000 ανέργων - Από αύριο οι αιτήσεις ΟΑΕΔ: Προγράμματα πρόσληψης 15.000 ανέργων - Από αύριο οι αιτήσεις
  2. ΟΑΕΔ: Αυξήθηκε η ανεργία τον Ιανουάριο - Μεγάλα θύματα οι γυναίκες ΟΑΕΔ: Αυξήθηκε η ανεργία τον Ιανουάριο - Μεγάλα θύματα οι γυναίκες
  3. Θέσεις μαθητευόμενων σε επιχειρήσεις με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη - Όλες οι λεπτομέρειες Θέσεις μαθητευόμενων σε επιχειρήσεις με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη - Όλες οι λεπτομέρειες
  4. ΟΑΕΔ: Έκτακτο επίδομα 640 ευρώ - Ποιοί το δικαιούνται ΟΑΕΔ: Έκτακτο επίδομα 640 ευρώ - Ποιοί το δικαιούνται
  5. ΟΑΕΔ - Δελτία ανεργίας: Από σήμερα η ανανέωση ΟΑΕΔ - Δελτία ανεργίας: Από σήμερα η ανανέωση
  6. ΟΑΕΔ: Από την Δευτέρα η ανανέωση των δελτίων ανεργίας ΟΑΕΔ: Από την Δευτέρα η ανανέωση των δελτίων ανεργίας
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook