Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μετακομίζουν το ΙΚΑ Αχαρνών σε κτίριο εκτός σχεδίου, δίχως αποχέτευση και με ακριβότερο ενοίκιο!

Το νεο κτίριο με βασικές όμως ελλειψεις

‘Οπως καταγγέλεται το κτίριο είναι απρόσιτο, δεν έχει αποχέτευση, δεν είναι συνδεδέμένο στην ΕΥΔΑΠ  και δεν είναι εύκολα προσβάσιμο με τα ΜΜΜ!

Αθάνατο ελληνικό κράτος της παράνοιας και της σπατάλης δημόσιου χρήματος, θυμίζει η απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ, σύμφωνα με την οποία μεταφέρεται το ΙΚΑ Αχαρνών, σε  νέο κτίριο εκτός σχεδίου πολης, το οποίο δεν έχει αποχέτευση, δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ και δεν είναι προσβάσιμο από αστική συγκοινωνία!

Και το καλύτερο; Το μίσθωμα για το νέο κτίριο αγγίζει τις 43.000 ευρώ το μήνα ενώ το μίσθωμα για το κτίριο που στεγάζει τώρα το ΙΚΑ ανέρχεται σε 17.000 ευρώ το μήνα.

Το παλιό κτίριο

‘Οπως επιβεβαιώνει στο ΝEWSIT, o δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος, όχι μονο δεν συναινεί αλλά έχει στείλει έγγραφο εδώ και δύο εβδομάδες στον διοικητή του ΙΚΑ και ακομη δεν έχει λάβει απάντηση.

‘Οπως δήλωσε ο κ. Ντούρος στο Newsit, “κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την πρεμούρα της διοίκησης του ΙΚΑ να επιλέξει  ένα πιο ακριβό και εντελώς ακατάλληλο κτίριο για να μετεστεγάσει τις υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Αχαρνών. Το παρόν κτίριο είναι στην καρδιά της πόλης με συχνή συγκοινωνία. Το νέο κτίριο είναι 8 χιλιόμετρα έξω απο το Μενίδι και δίχως καθόλου συγκοινωνία. Το γεροντάκι πως θα πάει εκεί; Με ταξί; Επίσης σε περίοδο οικονομικής κρίσης πως μπορεί η διοίκηση του ΙΚΑ να δώσει 43.000 ευρώ το μήνα για το νέο κτίριο όταν το παλιό κοστίζει 17.000 ευρώ το μήνα;”

Σε κάθε περίπτωση το κτίριο είναι εντελώς ακαταλληλο καθώς όπως καταγγέλει ο κ. Ντούρος “το νέο κτίριο (το οποίο είναι κτίσμα του 1981)  ειναι εκτός  σχεδίου πόλης, δεν έχει αποχέτευση αλλά βόθρο και τα ιατρικά αποβλητα εγκυμονουν κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Επίσης δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, αλλά με ιδιωτικό δίκτυο υδροδότησης. Πως θα εξυπηρετηθούν τόσοι ασφαλισμένοι και τόσοι εργαζομενοι απο σε ένα τέτοιο κτίριο; Κανείς δεν καταλαβαίνει την απόφαση αυτή. Σε κάθε περιπτωση εμείς αυτό δε θα το δεχτούμε και θα αντιδράσουμε”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ NEWSIT ο κ. Ντουρος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε