Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Meteo Καιρός: Παγετός σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics]

Meteo Καιρός: Παγετός σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics]

Ο καιρός συνεχίζει σε όλη σχεδόν τη χώρα στον ίδιο… ρυθμό. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Meteo – Καιρός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη χώρα: Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, σήμερα Τετάρτη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Τοπικές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια.

Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, στα κεντρικά βόρεια ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.

Ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονοπτώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός σε Νησιά Αιγαίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών και βαθμιαία και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Αθήνα – Αττική

Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές, κυρίως από τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά. 

Τα φαινόμενα, κυρίως από το απόγευμα θα είναι έντονα και από το βράδυ θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις και στην πόλη.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη 19-01-2017

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης. 

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το βράδυ και από τα Δυτικά.  Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ εξασθενούντες από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ο καιρός την Παρασκευή 20-01-2017

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά της
υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια.

Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά απο βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε