Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Μέτρα επιπέδου Συνόδου Κορυφής” παίρνει η αστυνομία για την ΔΕΘ

Η οικονομική κρίση, οι δυσαρεστημένες κοινωνικές ομάδες και η Σέχτα οδηγούν την ηγεσία της αστυνομίας σε επιπλέον μέτρα ασφαλείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της ΔΕΘ. Εκείνη την ημέρα θα βρεθούν στην συμπρωτεύουσα οι αρχηγοί όλων των πολιτικών κομμάτων και φυσικά ο  πρωθυπουργός.

“Ραντεβού” στην ΔΕΘ όμως δεν έχουν δώσει μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί. Έχουν δώσει μαζί τους και οι κοινωνικοί που ήδη οργανωνούν πορείες διαμαρτυρίας την ημέρα που ο Γ. Παπανδρέου θα μιλά στους συνέδρους.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει ήδη καταστρώσει σχέδιο δράσης για τις “κρίσιμες” ημέρες της ΔΕΘ έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού και τη Σέχτα επαναστατών.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του Newsit τουλάχιστον 4.500 αστυνομικοί θα βρεθούν εκείνες τις ημέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Εκτός από τις 15 διμοιρίες ΜΑΤ που διαθέτει ο Νομός θα μετακινηθούν προς την συμπρωτεύουσα ακόμα 33 διμοιρίες από την Αθήνα  και άλλες 15 από τους γύρω νομούς. Έντονη θα είναι και η παρουσία των αστυνομικών της ασφάλειας καθώς τόσο η κρατική όσο και η αντιτρομοκρατική θα στείλουν από την Αθήνα κλιμάκια τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ θα υπάρξει έντονη κινητικότητα ομάδων αντιεξουσιαστών που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν χάος στους δρόμους γύρω από το εκθεσιακό κέντρο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε