Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου η μετάφραση το βούλευμα για τη Siemens

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου η μετάφραση το βούλευμα για τη Siemens

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πρεπει να έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση του βουλεύματος για την υποθεση της Siemens στα Γαλλικά και τα Γερμανικά.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος, αφού συνεννοήθηκε προηγουμένως με τους αρμοδίους του υπουργείου Εξωτερικών, έθεσαν χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετάφρασης σε δύο γλώσσες, οι οποίες θα είναι ολοκληρωμένες μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2016. Σημειώνεται πως την επόμενη ημέρα στις 16 Σεπτεμβριου αρχίζει το νέο δικαστικό έτος.

Υπενθυμίζεται πως το αυστηρό χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών η διαδικασία της μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος για το σκάνδαλο της Siemens στα γαλλικά και τα γερμανικά ζητήθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η πρώτη τη τάξει εισαγγελική λειτουργός της χώρας με παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο την προηγούμενη εβδομάδα ειχε ζητήσει να διαβιβαστεί άμεσα το βούλευμα στο υπουργείο Εξωτερικών για μετάφραση και να τεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε