Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 10 Αθήνα Αναλυτικά

Μέχρι την Παρασκευή οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ

Μέχρι την Παρασκευή οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2012 | 16:56
Πρώτη δημοσίευση: 27.11.2012 | 16:54

Νέα πορεία προς το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι την ίδια μέρα

Συνεχίζονται έως την Παρασκευή οι κινητοποιήσεις- κυρίως στα γραφεία Προσωπικού, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες και σε δημοτικά κτίρια- των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θ. Μπαλασόπουλος, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου άλλη μια προσπάθεια συνάντησης με τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη απέβη άκαρπη, οι υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές έως και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα γίνει πάλι στάση εργασίας και θα επαναληφθεί πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπαλασόπουλος, η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν διακόπτεται, ενώ η λειτουργία κοινωνικών δομών επαφίεται στην απόφαση των κατά τόπους συλλόγων.

Το Σάββατο, ο κ. Μπαλασόπουλος κάλεσε τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» στις εννέα το πρωί, καθώς- όπως είπε- ο δημοσιογράφος Μ. Αναγνωστάκης αναφέρθηκε απαξιωτικά και προσβλητικά στους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση. Ο κ. Μπαλασόπουλος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του δημοσιογράφου.

Μετά τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Π. Καμμένο στη Βουλή, όπου ενδέχεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα. 

Όσον αφορά τη συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται, τελικά, συνάντηση από κοινού με τον κ. Μανιτάκη και τον υπουργό Εσωτερικών, Ε. Στυλιανίδη.


Διαβάστε

Μανιτάκης: Διαθεσιμότητα ή απολύσεις!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook