Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μικρά παιδιά έπαιζαν με ποντικοφάρμακο σε παιδικό σταθμό

Συνεργεία έχουν πιάσει από το πρωί δουλειά στις σχολικές αίθουσες ΦΩΤΟ NEWSIT
Συνεργεία έχουν πιάσει από το πρωί δουλειά στις σχολικές αίθουσες ΦΩΤΟ NEWSIT

 

Με κόκκους ποντικοφάρμακου “έπαιζε” νήπιο σε…

Βρεφονηπιακό σταθμό του Χαλανδρίου, αφού το κουτί με το επικίνδυνο φάρμακο βρισκόταν ανάμεσα στα παιχνίδια!

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, ο Θ’ Βρεφονηπιακός σταθμός, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαρσάλων και Γαρητού, έκλεισε με εντολή του δημάρχου, ενώ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε τελευταία φορά απεντόμωση  λέει στο Newsit.gr  o Κώστας Ζανιδάκης πρόεδρος βρεφονηπιακών σταθμών Χαλανδρίου και ‘’γι’ αυτό ερευνούμε το θέμα διεξοδικά για βρεθούν οι απαντήσεις για το πώς βρέθηκε ποντικοφάρμακο στον σταθμό.’’

Το κουτάκι με τα σπόρια  τα έδωσε το ίδιο το παιδί στην δασκάλα χθές το μεσημέρι και εκείνη αμέσως ενημέρωσε  την γενική διευθύντρια  του σταθμού και εκείνη τον Προέδρο βρεφονηπιακών σταθμών και τον Δήμαρχο Χαλανδρίου.

Επιλέξαμε να το προβάλουμε από μόνοι μας το θέμα, ενημερώσαμε όλους τους γονείς και προτρέψαμε να πάνε τα παιδιά στο Αγλαϊα Κυριακού για εξετάσεις, όπως και το παιδί που βρήκε το ποντικοφάρμακο και την Παρασκευή θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Tα ειδικευμένα  συνεργεία καθαρισμού κάνουν ελέγχους σε όλο το κτήριο από το πρωί μήπως υπάρχουν και σε  άλλα σημεία κόκκοι από το δηλητήριο.

Ο παιδικός σταθμός έχει 250 παιδιά και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά στην υγεία τους.

Οι υπάλληλοι αδειάζουν τα πάντα και τα εξετάζουν ένα – ένα για να σιγουρευτούν οτι δεν υπάρχει πλέον πουθενά ίχνος από το δηλητήριο!



Ακόμα και οι χώροι έξω από τις αίθουσες απολυμαίνονται

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε