Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μηνάς Χατζησάββας: Μια ζωή γεμάτη αγάπη – Η συγκινητική ιστορία

Μηνάς Χατζησάββας: Μια ζωή γεμάτη αγάπη – Η συγκινητική ιστορία

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, λέει ο τίτλος του βιβλίου της Μάρως Βαμβουνάκη και μια ιστορία αγάπης 25 χρόνων δεν τελείωσε σίγουρα σήμερα με τον αποχαιρετισμό του Μηνά Χατζησάββα από τον σύντροφο της ζωής του Κώστα Φαλελάκη.

Όλα όσα έγιναν σήμερα στην πολιτική κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού ξετύλιξαν το κουβάρι μιάς ολόκληρης ζωής, μιας ζωής που ήταν γεμάτη άδολη αγάπη και γεμάτη θέατρο και εμπειρίες. Ο Κώστας Φαλελάκης κατάφερε σήμερα να δείξει πόσο σκληρή είναι η κοινωνία και πόσο υποκριτική απέναντι σε ανθρώπους που επιλέγουν να περάσουν την ζωή τους μαζί χωρίς να κρύβονται από κανέναν και τίποτα. Που διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους γύρω τους και μέχρι σήμερα η κοινωνία τα αρνείται πεισματικά.

Ο Κώστας Φαλελάκης συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε ακόμα και μετά τον θάνατο του επι 25 χρόνια συντρόφου του και στην γραφειοκρατία που αντιμετώπισε. Ποιός άλλωστε ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος στον Μηνά Χατζησάββα εκτός από το άνθρωπό του; 

Σε μια σύντομη κουβέντα που είχε μαζί μας είπε: «Ήταν μια μέρα γιορτής για να τον αποχαιρετήσουμε» και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να μιλήσει στις κάμερες γιατί αυτό θα ήταν κάτι που δεν θα ήθελε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Η συγκινητική ιστορία

Οι δυο άνδρες γνωρίστηκαν το 1991. Όταν ο Μηνάς Χατζησάββας του ζήτησε να βγούν, του είπε να φάνε παρέα. Όστρακα. Το αγαπημένο φαγητό του Κώστα Φαλελάκη. Από τότε του ζητούσε να τρώνε συνέχεια όστρακα κάθε φορά που έβγαιναν για φαγητό. Είχαν περάσει τρία χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση και ο Κώστας ζήτησε από το Μηνά να παραγγείλουν πάλι όστρακα. Ο Μηνάς του απάντησε πως δεν θέλει.

«Μα τόσα χρονια τρώμε όστρακα», του είπε ο συνοδοιπόρος της ζωής του. Για να πάρει την απάντηση: «Σιχαίνομαι τα όστρακα. Απλά τόσα χρονια με γέμιζε χαρά το βλέμμα σου καθε φορά που τα έτρωγες».

Κατα τον Κώστα Φαλελάκη, αυτό ήταν ένα τεράστιο μήνυμα ζωής. Ο έρωτας φεύγει αλλά η αγάπη μένει. Ενα μάθημα ζωής απο τον Μηνά Χατζησάββα….

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε