Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Μήνυμα ενότητας από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Μήνυμα ενότητας από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2009 | 14:12
Πρώτη δημοσίευση: 12.10.2009 | 14:12

Το μήνυμα ότι ενωμένοι «μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα» έστειλε από την Ακρόπολη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

65 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. 65 χρόνια από την ημέρα που ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο γέρος της Δημοκρατίας ύψωσε την ελληνική σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.


 
«Γιορτάζουμε σήμερα μια ξεχωριστή ιστορική στιγμή. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Αθήνας, για να τιμήσουμε όσους έδωσαν μια άνιση, αλλά νικηφόρα μάχη. Είμαστε εδώ για να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η εθνική μνήμη μάς διδάσκει πως όταν οι Έλληνες αγωνίζονται ενωμένοι, πετυχαίνουν τους στόχους τους. Πρόσθεσε ότι την ιστορία τη γράφουν οι απλοί άνθρωποι και υπογράμμισε ότι και σήμερα ενωμένοι, όπως και τότε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα της Δικαιοσύνης, της ισότητας, της ασφάλειας και της ευνομίας και να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Δείτε το ειδικό αφιέρωμα του newsit.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook