Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μιχάλης Χριστοφοράκος: Μου λείπει η Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και το Αιγαίο

Φωτό από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος αυτή τη στιγμή ζει στο Μόναχο σε σπίτι που έφτιαξε ο ίδιος, ενώ συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει αναστατώσει την πολιτική ζωή της Ελλάδας με το σκάνδαλο Siemens, o Μιχάλης Χριστοφοράκος αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα τη νέα του πλέον ζωή στη Γερμανία και τι του λείπει από την Ελλάδα.

Ο κ. Χριστοφοράκος αποκαλύπτει πως ο πρώτος χρόνος στο Μόναχο ήταν αρκετά σκληρός, καθώς όπως λέει πέρασε και λίγο στις φυλακές, όπου όπως σημειώνει του απαγόρευαν να μιλήσει με την οικογένειά του, κάτι που του στοίχισε.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens η Ελλάδα του λείπει πολύ και θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά δεν μπορεί όπως σημειώνει, ενώ σε μία πιο προσωπική εξομολόγηση δήλωσε πως του λείπουν οι φίλοι μου, οι Κυριακές στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και το Αιγαίο.

Για την ουσία της υπόθεσης του σκανδάλου της Siemens ο Μιχάλης Χριστοφοράκος αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε , λέγοντας πως έχει εντολή από τον δικηγόρο του να μην μιλήσει γιατί είναι κατηγορούμενος. Πάντως, αποκάλυψε ότι οι βουλευτές σε καποιες ερωτήσεις πήραν πολύ σημαντικές απαντήσεις για το θέμα των δωροδοκιών και των σχέσεων με πολιτικούς.

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος αυτή τη στιγμή ζει στο Μόχανο σε σπίτι που έφτιαξε ο ίδιος, ενώ συνεχίζει την επαγγελμαιτκή του δραστηριότητα, καθώς εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Μάλιστα, δηλώνει ο ίδιος πλέον πιο ευτυχισμένος, καθώς από τον Σεπτέμβριο έχει κοντά του στο Μόχανο τα δυο του παιδιά, Νίκο και Λάρα και αποκάλυψε οτι τους συμβουλεύει να βάζουν κόκκινες γραμμές και να μην τις παραβιάζουν ώστε στο τέλος να μπορούν να κοιτάξουν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε