Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μνημόσυνο Παντελίδη: Με τραγούδια πάνω από τον τάφο τιμούν τον Παντελή – Ράκος η μητέρα του

Μνημόσυνο Παντελίδη: Με τραγούδια πάνω από τον τάφο τιμούν τον Παντελή – Ράκος η μητέρα του

– Συγκινητική ανταπόκριση και πάλι στη Νέα Ιωνία, στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη
– 40 ημέρες από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε την ζωή του πολυαγαπημένου τραγουδιστή
– Τον δικό τους γολγοθά έζησαν οι γονείς του
– Το συγκινητικό μήνυμα του ιερέα για το φιλανθρωπικό έργο του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη
– Αρκετοί επώνυμοι φίλοι του έδωσαν το παρών
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Οι συγγενείς, οι φίλοι και ο χιλιάδες θαυμαστές του, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του στο μοιραίο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Ημέρα θλίψης

Η Νέα Ιωνία, η γειτονιά στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης, σείστηκε στην κηδεία του, ενώ και σήμερα, ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης, πολύς κόσμος έσπευσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Παράλληλα, ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Ο φίλος του, Χάρης Λεμπιδάκης

Ο Χάρης Σιανίδης

Η Αμαρρυλίς

Συντετριμμένοι οι γονείς του

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία, στη γειτονιά όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, πολύς κόσμος τίμησε τον Παντελή.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και σήμερα στο ναό, ωστόσο οι φιγούρες των γονιών του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Άλλωστε οι δυο τους ζουν το δικό τους δράμα από την στιγμή που τόσο ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού τους. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, με τους γονείς του Παντελή Παντελίδη να βγαίνουν από τον Ιερό Ναό, πετιτριγυρισμένοι από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές του Παντελή…

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες: 

 

Συγκίνηση για το φιλανθρωπικό έργο του τραγουδιστή

Ο ιερέας του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία μεταφέροντας το μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη δήλωσε πως ο νεαρός τραγουδιστής άγγιζε τις καρδιές των νέων ανθρώπων γιατί έκανε πράξη στη ζωή του, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

Όπως αποκάλυψε ο ιερέας μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη επισκέφθηκαν τη μητέρα του και την ευχαριστούσαν γιατί ο Παντελής Παντελίδης τους είχε βοηθήσει οικονομικά και στεκόταν πλάι τους σε δύσκολες στιγμές και μάλιστα αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόνισε πως το μεγαλύτερο μήνυμα που θα ήθελε και ο Παντελής Παντελίδης να λάβει όλος ο κόσμος είναι πως πρέπει όλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα και να γίνουν ελεήμονες χωρίς να γνωρίζει ο ένας τι κάνουν για τον άλλον.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε