Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μοναχοί αποδοκίμασαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη-video

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αποδέκτης αποδοκιμασιών από ομάδα μοναχών έγινε χθες αργά το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος…

Όπως αναφέρει το agioritikovima.gr το περιστατικό συνέβη όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσερχόταν στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου, του Αγίου Όρους για τον καθιερωμένο εσπερινό ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για Αγιορείτες.

«Προδότης και αίσχος» ήταν οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη. Δείτε το video από το romfea.gr:

 

Σήμερα ο κ. Βαρθολομαίος, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Aγιον Όρος, με αφορμή τα 20 χρόνια από την ανάληψη των Πατριαρχικών καθηκόντων του.

Ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφτεί, επίσης, σήμερα τη ρουμάνικη σκήτη Τιμίου Προδρόμου, την Ιερά Μονή Παντοκράτορος και τη σκήτη του Προφήτη Ηλία. Το μεσημέρι αναμένεται η άφιξη μελών της κυβέρνησης στις Καρυές και το απόγευμα του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπριανίδη.

Την αυριανή Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου, θα παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βαρθολομαίος έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθωνική Πολιτεία και αναμένεται να αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε